НАСЛОВНА ГЕНЕРАЛНО ВЕСТИ ЛОКАЛНА САМОУПРАВА ОПШТИНСКА УПРАВА СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК БУЏЕТ КОНТАКТ ВЕСТИ

ТРЕНУТНО НА САЈТУ

 Група Гост
  Гост 0
  Тренутно  0
  Члан  4,361
  Укупно  7,008,309
..................


САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ PDF Štampaj E-pošta

Саопштење за јавност заменика председника Општине Деспотовац, Ненада Јовановића, поводом физичког напада на председника Општине Деспотовац Николу Николића

 

На основу полицијског извештаја и сведочења људи који су брзо пристигли на место догађаја, председник Општине Деспотовац, Никола Николић, је синоћ, 2.октобра око 20.30 часова физички нападнут од стране непознатог маскираног лица у свом дворишту у Миливи када се са супугом и троје деце враћао из Деспотовца. Не обазирући се на чланове породице, нападач у фантомци је гвозденом цеви ударио више пута Николића у главу наневши му озбиљне повреде на глави и лицу. Упркос изненадном нападу, Николић је изузетном прибраношћу успео да ухвати нападача и после дуже борбе са њим дочека полицијску патролу која га је лишила слободе. На место догађаја убрзо је пристигла и медицинска екипа хитне помоћи која је Николића одвезла на Одељење неурохирургије Опште болнице у Ћуприји где је хоспитализован и задржан на даље лечење.

 

Зарад истине, пошто постоји сумња да се ради о покушају убиства, јер је починилац од раније познат полицији а и због бруталности напада наочиглед супруге и троје малолетне деце, Општинско веће Општине Деспотовац тражи од надлежних органа и служби хитно предузимање неопходних активности и мера како би нападач и његови налогодавци били адекватно санкционисани, а јавност детаљно упозната са овим случајем.

 

 
< Prethodno   Sledeće >

 

home contact search contact search Evden eve nakliyat Evden eve nakliyat