НАСЛОВНА О ДЕСПОТОВЦУ ЛОКАЛНА САМОУПРАВА ОПШТИНСКА УПРАВА СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК БУЏЕТ ОПШТИНЕ ИЗБОРИ 2020 ВЕСТИ КОНТАКТНаставак реконструкције сале Центра за културу PDF Štampaj E-pošta

ОПШТИНИ ДЕСПОТОВАЦ ДОДЕЉЕНО 14 МИЛИОНА ДИНАРА ЗА НАСТАВАК РЕКОНСТРУКЦИЈЕ САЛЕ ЦЕНТРА ЗА КУЛТУРУ У ДЕСПОТОВЦУ

Без обзира на новонасталу ситуацију и ванредно стање наставља се са пројетима:

Јуче (среда, 18. март) је у седишту Браничевског округа у Пожаревцу са представницима Министарства за државну управу и локалну самоуправу потписан уговор о додели 14 милиона динара за даље радове на уређењу сале и осталог простора Центра за културу у Деспотовцу. Ова наменска средства биће употребљена за сценску технику, грејање, вентилацију и климатизацију сале и уређење хола како би овај простор могао одговорити свим захтевима разноврсних програмских садржаја који ће се одвијати у њему.

У име општине Деспотовац уговор је потписао Горан Милојковић, помоћник председника општине Деспотовац, који је у разговору са нама изразио велико задовољство што је пројекат којим је конкурисала Општина заслужио пажњу Министарства за државну управу и локалну самоуправу и што су додељена значајна средства у односу на фонд којим је Министарство располагало за ову годину.

Милојковић је подсетио да је исто министарство и 2018. године са 11,5 милиона динара помогло овај пројекат чиме је дало велики допринос да се Центру за културу након пуних 25 година поново врати примарна функција подизања општег нивоа културе људи овога краја и да Деспотовац у перспективи буде истински град духовности и узорни чувар богате културне баштине коју нам је деспот Стефан оставио у наслеђе.

 

За више информација на линковима:

https://gradskevesti-despotovac.blogspot.com/2020/03/14.html

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=225188958886899&id=100041873889208

 

 
< Prethodno   Sledeće >

home contact search contact search Evden eve nakliyat Evden eve nakliyat