НАСЛОВНА О ДЕСПОТОВЦУ ЛОКАЛНА САМОУПРАВА ОПШТИНСКА УПРАВА СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК БУЏЕТ ОПШТИНЕ ИЗБОРИ 2020 ВЕСТИ КОНТАКТИздавање дозвола за кретање током полицијског часа PDF Štampaj E-pošta

ИЗДАВАЊЕ ДОЗВОЛА ЗА КРЕТАЊЕ ТОКОМ ПОЛИЦИЈСКОГ ЧАСА

Општинска управа Деспотовац започиње процес издавања дозвола за кретање лица у време трајања мере ограничења и забране кретања који важе за време ванредног стања. Захтеве за одобрење кретања у овом периоду могу поднети:

- особе које пружају услуге помоћи у кући, односно услугу социјалне заштите - лица која пружају услуге директно уговорене помоћи између две особе,

- особе које пружају услуге социјалне заштите - персонални асистенти,

- родитељи којима је правноснажном судском пресудом регулисано виђење детета, односно преузимање и враћање детета од једног родитеља у време трајања полицијског часа и потребна им је дозвола да дете преузме или врати у термину одређеном судском пресудом.

Све захтеве као и документцију којом се доказује оправданост захтева, грађани могу доставити Општинској управи Деспотовац на е-мејл адресу: Ova adresa je zaštićena od robota. Potreban vam je Java-skripta da bi ste je videli. , или послати поштом на адресу:

Општинска управа Деспотовац, Милосава Здравковића Ресавца бр.4, 35213 Деспотовац.

Контакт телефон за све информације: 064/877-47-32, радним данима од 08-13 часова.

 
< Prethodno   Sledeće >

home contact search contact search Evden eve nakliyat Evden eve nakliyat