НАСЛОВНА О ДЕСПОТОВЦУ ЛОКАЛНА САМОУПРАВА ОПШТИНСКО ВЕЋЕ ОПШТИНСКА УПРАВА ПРАВОБРАНИЛАШТВО СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК БУЏЕТ ОПШТИНЕ ВЕСТИ КОНТАКТИНФОРМАТОР Štampaj E-pošta

Информатор о раду општине Деспотовац објављује се сагласно одредбама члана 39. Закона о слободном приступу информацијама од јавног значаја „Службени гласник РС“, бр. 120/04, 54/07, 104/09, 36/10 и 105/2021) и Упутству за израду објављивање Информатора о раду органа јавне власти („Службени гласник РС“, бр. 10/2022). Информатор садржи податке који су од значаја за садржину, обим и начин остваривања права заинтересованих лица на приступ информацијама од јавног значаја. Циљ објављивања Информатора је информисање јавности о документима и информацијама које поседује општина Деспотовац у оквиру делокруга рада.

 

Информатор се објављује у јединственом информационом систему Информатора о раду на Интернет презентацији Повереника за информације од јавног значаја https://www.poverenik.rs/sr/ Ð¸ званичном сајту општине Деспотовац http://www.despotovac.rs. Општина Деспотовац ће заинтересованом лицу, без накнаде, омогућити увид у Информатор, односно дати му одштампани примерак Информатора уз накнаду нужних трошкова. Увид у Информатор о раду органа општине Деспотовац може се остварити у просторијама Oпштинске управе Деспотовац канцеларија број 14.


Овлашћено лице за поступање по захтеву за слободан приступ информацијама од јавног значаја за све органе општине општине Деспотовац је Ð”амјан Крстовић Начелник општинске управе, овлашћењем председника општине бр. 031-7/2023-03 од 24.02.2023. године.

Дамјан Крстовић, дипл. правник

Aдрeсa: Oпштинскa упрaвa Дeспoтoвaц

Ул. Mилoсaвa Здрaвкoвићa Рeсaвцa 4, 35213 Дeспoтoвaц

Teл. 035 611 117

Aдрeсa за подношење захтева:  Ova adresa je zaštićena od robota. Potreban vam je Java-skripta da bi ste je videli.


Информатор о раду општине Ð”еспотовац можете преузети на линку испод:

Информатор о раду Председника општине Деспотовац
Информатор о раду Општинске управе Деспотовац

Захтев Ð·Ð° приступ информацијама од јавног значаја Ð¼Ð¾Ð¶ÐµÑ‚е преузети на линку испод:

Захтев за приступ информацијама од јавног значаја

 

home contact search contact search Evden eve nakliyat Evden eve nakliyat