НАСЛОВНА О ДЕСПОТОВЦУ ЛОКАЛНА САМОУПРАВА ОПШТИНСКА УПРАВА СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК БУЏЕТ ОПШТИНЕ ВЕСТИ КОНТАКТИзградња котларнице у Tехничкој школи PDF Štampaj E-pošta

ИЗГРАДЊА КОТЛАРНИЦЕ У ТЕХНИЧКОЈ ШКОЛИ

Захваљујући председнику Општине Николи Николићу, председнику Скупштине Општине доктору Златку Марјановићу и помоћнику председника Општине Николи Милошевићу, њиховом залагању успешно су обезбеђена средства за реализацију једног од можда највећих пројеката до сада. 

Реч је о пројекту који обухвата испоруку, монтажу опреме и изградњу котларнице на дрвну сечку у оквиру објекта Техничке школе у Деспотовцу и пратећих инфраструктурних инсталација по принципу „кључ у руке“.

Изабрани извођач је конзорцијум окупљен око фирме „ISOPLUS DOO BEOGRAD“, а уговорена вредност радова је 199.800.000 динара. Радове финансира Влада Републике Србије, преко Канцеларије за управљање јавним улагањима. Котларница ће бити снаге 3 x 500kW, односно 1,5MW.

Пројекат се спроводи у две фазе. У првој фази ће се прикључити Техничка школа, предшколска установа „Рада Миљковић“, основна школа „Деспот Стефан Високи“, Хала спортова и Дом здравља, а у другој фази Центар за културу „Свети Стефан – Деспот српски“, мултифункционална сала Центра за културу, зграда Општинске управе, зграда комуналног предузећа, народна библиотека „Ресавска школа“, а након изградње затвореног базена и спортске хале која је у плану на парцели средње школе, биће прикључени и ти објекти. Такође, изградња котларнице укључује и израду топловода.

Захваљујући напорима руководства Локалне самоуправе биће омогућено грејање наведених објеката, које ће бити квалитетније и јефтиније, а ми се надамо да ће ова изузетна сарадња са Владом Републике Србије и Канцеларијом за управљање јавним улагањима донети општини Деспотовац још много реализација овако вредних пројеката.


 

 
< Prethodno   Sledeće >

 

home contact search contact search Evden eve nakliyat Evden eve nakliyat