НАСЛОВНА О ДЕСПОТОВЦУ ЛОКАЛНА САМОУПРАВА ОПШТИНСКА УПРАВА СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК БУЏЕТ ОПШТИНЕ ВЕСТИ КОНТАКТОдлука Штаба за ванредне ситуације PDF Štampaj E-pošta

ОДЛУКА ШТАБА ЗА ВАНРЕДНЕ СИТУАЦИЈЕ ОПШТИНЕ ДЕСПОТОВАЦ

Штаб за ванредне ситуације општине Деспотовац данас 21. априла донео је следеће закључке:

-Пратећи одлуке Републичког штаба за ванредне ситуације, радно време трговинских радњи продужено је до 17 часова, а дозвољен је рад послодавцима из области пружања услуга попут аутомеханичарских и вулканизерских радњи, обућара, кројача, хемијских чишћења, школа за обуку возача као и послодавцима из области трговине на мало – књижаре, трговци техничком робом, грађевинским материјалом и слично. Рад и даље неће бити дозвољен у делатностима које подразумевају близак физички контакт, као што су фризерски салони, салони за негу лепоте, теретане и фитнес центри.

-За време трајања ванредног стања родитељи неће имати обавезу плаћања боравка деце у предшколским установама.

-Дозвољен је рад зелене пијаце ПОНЕДЕЉКОМ, СРЕДОМ И ПЕТКОМ у периоду од 07 до 13 часова. Продавци и купци морају имати маске и рукавице и никоме неће бити дозвољен улазак на пијацу без поменуте заштитне опреме. Ред ће одржавати запослени у Комуналном јавном предузећу „СТАН“ у сарадњи са волонтерима, који ће после завршетка рада површину пијаце дезинфиковати.

Захваљујемо се свим грађанима који су били дисциплиновани и показали одговорност према себи, али и према другима у овој ситуацији. Апелујемо на све да наставе са поштовањем мера које су прописане од стране Владе Републике Србије.

 
< Prethodno   Sledeće >

 

home contact search contact search Evden eve nakliyat Evden eve nakliyat