НАСЛОВНА О ДЕСПОТОВЦУ ЛОКАЛНА САМОУПРАВА ОПШТИНСКО ВЕЋЕ ОПШТИНСКА УПРАВА ПРАВОБРАНИЛАШТВО СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК БУЏЕТ ОПШТИНЕ ВЕСТИ КОНТАКТКОНТАКТИ СЛУЖБИ Štampaj E-pošta

  

-  Централа 035/611-002 и 035/611-022,

 

-  Пословни Секретар  председника општине  035/611-117  и  факс 035/613-606.

 

-  Секретар скупштине: 035/611-002 локал 118

 

-  Рачуноводство: 035/613-612 и 612-112

 

-  Матична служба: 035/613-280

 

-  Инспекција: 035/614-281 и 613-640

 

-  Локална пореска администрација: 035/613-683

 

-  Канцеларија ЛЕР: 035/613-693

 

-  Шеф финансија: 035/611-617

 

-  Урбанизам и имовина: 035/611-062


-   Правобранилаштво општине Деспотовац: 035/611-056

 

 

home contact search contact search Evden eve nakliyat Evden eve nakliyat