НАСЛОВНА О ДЕСПОТОВЦУ ЛОКАЛНА САМОУПРАВА ОПШТИНСКО ВЕЋЕ ОПШТИНСКА УПРАВА ПРАВОБРАНИЛАШТВО СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК БУЏЕТ ОПШТИНЕ ВЕСТИ КОНТАКТЈАВНА РАСПРАВА Štampaj E-pošta

ЈАВНE РАСПРАВE

Одлука о спровођењу јавне расправе


ЈАВНА РАСПРАВА - НАЦРТ БУЏЕТА ОПШТИНЕ ДЕСПОТОВАЦ ЗА 2023. ГОДИНУ

Општина Деспотовац припрема Одлуку о буџету општине Деспотовац за 2022. годину. Намера нам је да заједно са Вама, грађанима наше општине заједно одредимо области које су по вашем мишљењу од посебне важности за финансирање из буџетских средстава општине.  Желимо да усагласимо потребе и интересе грађана са могућностима и средствима расположивим у буџету општине Деспотовац.

Пред Вама је Нацрт Одлуке о буџету општине Деспотовац за 2023. годину са списком програмских области које су у надлежности општине а које се финансирају из буџетских средстава општине Деспотовац, са образложењем намене коришћења средстава у оквиру сваке појединачне области.

Све области су од подједнаког значаја за даљи развој наше општине, тако да све Ваше примедбе и предлоге можете послати на емаил адресу  Ova adresa je zaštićena od robota. Potreban vam je Java-skripta da bi ste je videli. .

Нацрт Одлуке о буџету општине Деспотовац за 2022. годину можете преузети на линку испод:

Нацрт Одлуке о буџету општине Деспотовац за 2023. годину


ЈАВНА РАСПРАВА - НАЦРТ БУЏЕТА ОПШТИНЕ ДЕСПОТОВАЦ ЗА 2022. ГОДИНУ

Општина Деспотовац припрема Одлуку о буџету општине Деспотовац за 2022. годину. Намера нам је да заједно са Вама, грађанима наше општине заједно одредимо области које су по вашем мишљењу од посебне важности за финансирање из буџетских средстава општине.  Желимо да усагласимо потребе и интересе грађана са могућностима и средствима расположивим у буџету општине Деспотовац.

Пред Вама је Нацрт Одлуке о буџету општине Деспотовац за 2022. годину са списком програмских области које су у надлежности општине а које се финансирају из буџетских средстава општине Деспотовац, са образложењем намене коришћења средстава у оквиру сваке појединачне области.

Све области су од подједнаког значаја за даљи развој наше општине, тако да све Ваше примедбе и предлоге можете послати на емаил адресу Ova adresa je zaštićena od robota. Potreban vam je Java-skripta da bi ste je videli. .

Нацрт Одлуке о буџету општине Деспотовац за 2022. годину можете преузети на линку испод:

Нацрт Одлуке о буџету општине Деспотовац за 2022. годину


ЈАВНА РАСПРАВА - НАЦРТ БУЏЕТА ОПШТИНЕ ДЕСПОТОВАЦ ЗА 2021. ГОДИНУ

Општина Деспотовац припрема Одлуку о буџету општине Деспотовац за 2021. годину. Намера нам је да заједно са Вама, грађанима наше општине заједно одредимо области које су по вашем мишљењу од посебне важности за финансирање из буџетских средстава општине.  Желимо да усагласимо потребе и интересе грађана са могућностима и средствима расположивим у буџету општине Деспотовац.

Пред Вама је Нацрт Одлуке о буџету општине Деспотовац за 2021.годину са списком програмских области које су у надлежности општине а које се финансирају из буџетских средстава општине Деспотовац, са образложењем намене коришћења средстава у оквиру сваке појединачне области.

Све области су од подједнаког значаја за даљи развој наше општине, тако да све Ваше примедбе и предлоге можете послати на емаил адресу Ova adresa je zaštićena od robota. Potreban vam je Java-skripta da bi ste je videli. .

Нацрт Одлуке о буџету општине Деспотовац за 2021. годину можете преузети на линку испод:

Нацрт Одлуке о буџету општине Деспотовац за 2021. годину 

 

home contact search contact search Evden eve nakliyat Evden eve nakliyat